Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Solutii pentru spatii mici: biroul din sticla

Biroul din sticla reprezinta alegerea ideala daca vrei sa-ti amenajezi o zona de lucru acasa, dar spatiul de care dispui este mic. Aceasta varianta este cu atat mai avantajoasa cu cat camera nu beneficiaza de suficienta lumina naturala.

Un birou din lemn sau PAL si MDF este voluminos si ocupa mai mult loc. In schimb, transparenta sticlei pastreaza senzatia de spatiu aerisit. Un alt argument in favoarea alegerii unui birou din sticla este de ordin estetic. Daca incaperea in care doresti sa amplasezi biroul este utilata cu mobilier intr-un anumit stil, atunci adaugarea unei piese noi intr-un alt stil va oferi incaperii un aspect inestetic. Dimpotriva, un birou din sticla nu creeaza un astfel de dezacord, putand veni in completarea mobilierului existent.

In plus, un birou din sticla poate fi usor de manevrat si mutat in alte incaperi, unde se poate integra la fel de bine in decor (clasic, modern, baroc si pana la contemporan sau futurist).

Singurul dezavantaj al biroului din sticla (in afara faptului ca nu este foarte indicat daca ai copil mic) consta in faptul ca se observa foarte repede petele, ceea ce presupune sa il stergi cu o laveta dupa aproape fiecare utilizare.

Masa de birou din imagini are o forma sinuoasa si este realizata dintr-o singura foaie de sticla. Cu ajutorul ei poti crea rapid un spatiu de lucru elegant si practic. Cei interesati o pot cumpara online de pe site-ul www.wisteria.com

Articole similare

Passiflora, floarea patimilor Mantuitorului

Dan Mazilu

La dolce vita sau bucuria de a te plimba prin satele din Italia

casamea.ro

Ingrijirea plantelor pe perioada rece

Ion Diamandi

Lasă un comentariu