Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Solutii decorative pentru pereti

Cauti o modalitate rapida si comoda de a decora peretii? Stickerele si decoratiunile sunt doar doua dintre multele solutii de decorare a peretilor si, totodata, de infrumusatare si animare a decorului.

Stickere

Daca locuiesti intr-o casa temporara sau intr-una in care nu vrei sa aloci o suma mare amenajarii spatiilor, stickerele reprezinta o varianta comoda si economica de decorare a peretilor. Datorita foliei de transfer, se aplica usor, implica deranj minim si un buget mic.

Foto: www.bonami.ro

Cu ajutorul stickerelor, poti transforma radical o incapere monotona si impersonala, imprimandu-i un aer dinamic, ludic si vesel etc. In magazinele de home & deco vei gasi o multitudine de modele care pot personaliza spatiul de locuit: monocolore, bicolore sau multicolore, cu motive florale, animale sau figuri celebre etc.

Foto: www.bonami.ro

Decoratiuni

Pentru a decora si personaliza o incapere, multi dintre tineri apeleaza la postere. Insa uneori este suficienta simpla inlocuire a vechilor rame ale tablourilor cu altele noi, in culori vesele, ca sa schimbi imaginea unui interior.

Daca vrei sa te axezi pe solutii ultrarapide, atunci iti mai lansam cateva propuneri: ceasuri de perete supradimensionate, fotografii pe care sa le lipesti direct pe perete, decoratiuni in forma de pasari, insecte, flori (care se vand la set) etc. De exemplu, intr-un hol poti personaliza foarte usor un perete combinand diverse obiecte: poze, decoratiuni, articole de imbracaminte, polite etc.

 

 

Articole similare

Apartament modern cu mezanin, amenajat in culori vibrante

Catalina Coca

Automatizarea locuintei inseamna o casa mult mai eficienta din punct de vedere energetic

casamea.ro

Cele mai frumoase băi mici

Elena Virlan

Lasă un comentariu