Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Solutii decorative pentru pereti

Cauti o modalitate rapida si comoda de a decora peretii? Stickerele si decoratiunile sunt doar doua dintre multele solutii de decorare a peretilor si, totodata, de infrumusatare si animare a decorului.

Stickere

Daca locuiesti intr-o casa temporara sau intr-una in care nu vrei sa aloci o suma mare amenajarii spatiilor, stickerele reprezinta o varianta comoda si economica de decorare a peretilor. Datorita foliei de transfer, se aplica usor, implica deranj minim si un buget mic.

Foto: www.bonami.ro

Cu ajutorul stickerelor, poti transforma radical o incapere monotona si impersonala, imprimandu-i un aer dinamic, ludic si vesel etc. In magazinele de home & deco vei gasi o multitudine de modele care pot personaliza spatiul de locuit: monocolore, bicolore sau multicolore, cu motive florale, animale sau figuri celebre etc.

Foto: www.bonami.ro

Decoratiuni

Pentru a decora si personaliza o incapere, multi dintre tineri apeleaza la postere. Insa uneori este suficienta simpla inlocuire a vechilor rame ale tablourilor cu altele noi, in culori vesele, ca sa schimbi imaginea unui interior.

Daca vrei sa te axezi pe solutii ultrarapide, atunci iti mai lansam cateva propuneri: ceasuri de perete supradimensionate, fotografii pe care sa le lipesti direct pe perete, decoratiuni in forma de pasari, insecte, flori (care se vand la set) etc. De exemplu, intr-un hol poti personaliza foarte usor un perete combinand diverse obiecte: poze, decoratiuni, articole de imbracaminte, polite etc.

 

 

Articole similare

Casă din cărămidă cu interior elegant și intim

casamea.ro

10 tendinte de design interior pentru 2016

casamea.ro

Evadare din centrul Bucureştiului către periferie

casamea.ro

Lasă un comentariu