Image default
Practic

Solutii de depozitare pentru bucatarie

In bucatarie, sertarele si rafturile par mereu neincapatoare. Indiferent de cat de des sau variat gatesti, vei avea mereu nevoie de spatii bine organizate, pentru a-ti usura munca si a gati cu placere.

Organizarea eficienta necesita putina inspiratie, de aceea ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu cateva idei istete pe care le poti adopta in bucatarie pentru a-ti depozita alimentele, condimentele, ustensilele, tacamurile si vesela.

Un panou de perete iti poate usura considerabil munca. Opteaza pentru un panou perforat de pluta, lemn sau metal, de care poti agata cratite, ustensile si o multime de accesorii pe care le folosesti des in bucatarie.

Suporturile magnetice sunt inventii moderne apreciate in multe bucatarii, pentru ca ofera o solutie practica de depozitare a cutitelor. Nu te sfii sa asezi suportul pe peretele din spatele blatului, pentru a avea cutitele mereu la indemana.

Poti instala pe acest perete si o bara metalica, pe care ustensilele se vor alinia cuminti, agatate de carlige. Tigaile si cratitele pot sta agatate in carlige si de marginea hotei, daca nu ai alte locuri disponibile.

Daca te-ai saturat sa arunci alimentele din frigider pentru ca le gasesti greu sau prea tarziu, te poti organiza cu ajutorul unor cutii de plastic pe care sa lipesti etichete cu numele fiecarui produs.

Cutiile din lemn si cosurile din rachita sunt solutii bune de depozitare pentru multe lucruri din bucatarie. O singura privire aruncata in dulapuri si in sertare iti va fi de ajuns pentru a descoperi ustensile sau chiar carti de bucate pe care sa le asezi frumos in cutii. In cazul in care ai prea multe carti de bucate, iti poti amenaja o mica biblioteca in bucatarie.

Usile si peretii dulapurilor iti pot oferi un real suport in depozitarea lucrurilor, la fel ca rafturile din lemn. Profita de fiecare loc liber, fie ca e vorba de spatiul de deasupra frigiderului sau de un colt langa fereastra. Noi iti garantam ca vei gasi ce sa pui pe fiecare raft.

 

 

Articole similare

Briza tropicala….

Mugur Kreiss

Reamenajarea baii de serviciu

Constantin Stefan

9 livinguri indraznete

Elena Turcu

Lasă un comentariu