Image default
Amenajari Interioare

Solutii de depozitare in stil shabby chic

In ciuda curentelor moderne, stilul shabby chic ramane un stil agreat de doamnele si domnisoarele visatoare, fiind asociat cu cuvinte precum feminitate, delicatete si romantism.  Acest stil este tentant si din alte motive, cum ar fi cel de ordin financiar.

Citeste si: Decor degajat in stil shabby-chic

Un decor shabby chic poate fi realizat cu buget mic, avand in vedere ca elementele decorative pot proveni de la bunici, magazine de tip anticariat (unde preturile sunt mai mici) sau targuri de profil. Daca esti pasionata de tot ce e vechi si obiectele in stil vintage sau shabby chic te reprezinta cel mai bine, acest articol este pentru tine.

Citeste si: Desprins din vremurile de altadata: un colt shabby-chic

O amenaajare 100% shabby chic poate fi derutanta, mai ales daca ceilalti membri ai familiei nu-l agreeaza. Insa o serie de obiecte pot fi inserate in decor, oferindu-i acel sarm aparte. Shabby chic nu inseamna doar asternuturi si tapiterii… Daca vrei sa te axezi pe latura practica a amenajarii, introdu unitati de depozitare in stil shabby chic. Iata cateva optiuni: bufet pentru dining, cosuri de depozitare, dulap de perete pentru bucatarie, dulap de haine pentru fetite, organizatoare etc.

Citeste si: Sfaturi practice pentru un interior shabby chic

In galeria foto vei descoperi si alte unitati de depozitare, deopotriva practice, simpatice si elegante.

 

Articole similare

Khadi – o colectie ce impresioneaza

Olivia Vereha

Cuptorul cu microunde: caracteristici si functii

Elena Virlan

5 idei simple care iti vor „inviora” baia

Catalina Coca

Lasă un comentariu