Image default
Practic

Solutii de depozitare in dormitor

Este adevarat ca cea mai mare pondere o are spatiul. Asadar, in functie de suprafata dormitorului puteti duce unul-doua corpuri de mobilier pe care sa le folositi cu incredere. De exemplu, in dormitoarele matrimoniale, in afara dressing-ului putem intalni o biblioteca cu multiple solutii de depozitare, atat polite, cat si spatii inchise, o comoda sau o consola pe care, in partea de sus, puteti aseza televizorul sau produsele de ingrjiire sau o puteti transforma intr-un birou, iar in partea de jos, daca consola nu este prevazuta cu polite, puteti apela la cutii si cosuri in care sa pastrati lucrurile marunte.

In schimb, daca spatiul nu va permite prea multe, trebuie sa gasiti solutii alternative de depozitare. O tablie de pat cu lada este una dintre solutiile pe care noi vi le propunem. Acolo, puteti tine lenjeriile de pat, de exemplu, pernele sau cartile si alte maruntisuri daca aceasta este prevazuta cu polite.

Si, pentru ca tot vorbim de lada, lada de pat este urmatoarea noastra alegere. Volumul de stocare este destul de mare si merita luata in considerare. Daca patul nu vine prevazut cu un astfel de „accesoriu” aceasta se poate face la comanda sau, in locul ei, puteti opta pentru cutii sau cosuri. Ideea este sa nu irositi spatiul de sub pat.

De asemenea, exista cateva piese de mobilier precum taburetii sau bancutele cu dublu rol: pe de o parte, ele servesc drept scaune, pe de alta parte, anumite modele sunt prevazute cu spatii de depozitare.

 

Articole similare

Cat de mare sa fie camera copilului?

Dan Mazilu

Acvariu integrat in insula de bucatarie

casamea.ro

Doi copii, o singura camera

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu