Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Amenajare personalizata pentru un burlac

La prima vedere, apartamentul din imagini pare utilat dupa standardele obisnuite, insa amenajarea se distinge prin cateva elemente unice.

Potrivit designerilor, una dintre cele mai interesante cerinte ale clientului a fost aceea de a renunta la canapeaua cu configuratie traditionala si la mobilierul pentru tv. Acest lucru a deschis noi posibilitati de amenajare care pastreaza spatiul aerisit.

Citeste si: Stralucire si culoare intr-un apartament de burlac

Zona de zi este amenajata in regim open-space, ceea ce ii permite proprietarului sa aiba o vedere larga asupra bucatariei si zonei de dining. De asemenea, televizorul a fost montat pe un suport in asa fel incat poate fi orientat catre zona de interes (canapea, dormitor sau bucatarie si dining).

Citeste si: Idei de decorare pentru apartamentul unui burlac

Avand in vedere ca schema de culori se compune din nuante masculine si sobre (negru, gri, maro) amenajarea de tip open-space ajuta ca functiunile sa fie spatioase si aerisite. Patul este ascuns intr-un colt, oferind utilizatorului intimitate chiar si atunci cand sunt musafiri.

Citeste si: Apartamentul unui burlac, modern si aerisit

Tavanele reprezinta o alta caracteristica interesanta a acestui interior. Designerii au creat tavane cu texturi diferite si cu dispozitive pentru a delimita functiunile, fapt care nu a mai facut necesara contruirea unor pereti suplimentari sau a unor separatoare.

Apertamentul a fost amenajat de designerii Nikitin Violetta & Filippova Ioannina.

Articole similare

Interior personalizat prin culoare

Elena Turcu

Baumit BigLife

RL online

Ai pod? Foloseste-l

VELUX

Lasă un comentariu