Image default
Practic

Solutii creative de stocare pentru baia ta

Lucrul acesta se poate schimba prin solutii de stocare alternative, eficiente, creative, in spatii nu foarte mari, unde depozitarea este o provocare.

Baia ta merita sa experimenteze o astfel de transformare. Noi iti vom arata cateva trucuri/idei de stocare pe care speram sa le  pui in practica.

1. De cele mai multe ori, intr-o baie, usa este folosita doar pentru agatarea prosoapelor. Insa, ea este o suprafata ce merita exploatata mult mai mult. Cumpara si monteaza diverse sisteme de prindere unde sa iti poti stoca tot felul de lucruri, de la prosoape, bijuterii, cosmetice, pana la perii si produse de curatat.
2. Rafturile incorporate in perete reprezinta o varianta eleganta si foarte organizata de stocare. Nu sunt foarte usor de realizat, dar iti garantam ca iti vor salva mult spatiu din baie.
3. Acelasi lucru poate fi realizat si in cazul peretilor falsi, despartitori care separa toaleta de restul incaperii, sau de cei care se afla in imediata apropiere a cazii.  
4. O nisa ascunsa in suportul pentru cada sau in „corpul” unui taburet si vei  scapa de aglomeratia din baie.
5. In cazul dulapioarelor obisnuite din baie, monteaza cateva cuiere sau „lacasuri” pe usita. Astfel, vei mai putea depozita una, alta, fara prea multe batai de cap.
6. Este de la sine inteles, ca orice raft vei alege, acesta trebuie sa fie cat mai inalt, si nu lat, realizat din materiale usoare, „subtiri”. Mergi pe verticala, nu pe orizontala, si baia va parea mult mai incapatoare.
7. O metoda foarte, foarte creativa, este aceea de a lua un raft si de a il monta pe perete invers. Vei da dovada de multa originalitate si curaj, in afara faptului ca te vei alege cu inca un spatiu de depozitare.

Sursa foto: www.bhg.com

Articole similare

Sa invatam de la cei experimentati

Constantin Stefan

Zona deschisa la accesul in locuinta

Constantin Stefan

Un dormitor mic dar sic

Laura Ilica

Lasă un comentariu