Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Solutii clasice pentru a scapa de igrasie si mucegai

Mucegaiul reprezinta o alta problema la fel de stresanta pentru majoritatea oamenilor.

Iata cateva solutii clasice pentru a scapa de igrasie si mucegai din locuinta ta:

– Termoizolarea exterioara a peretilor – va mari temperatura din interiorul locuintei, pe timpul iernii, cu pana la 10 grade Celsius.
– Tencuieste peretele – in cazul in care peretele este de-a dreptul invadat de igrasie si mucegai, il poti retencui. In tencuiala sau in vopseaua lavabila incearca sa adaugi cateva solutii antiigrasie si mucegai sau utilizeaza produse speciale pentru astfel de zone.
– Aeriseste camera – ori de cate ori ai ocazia aeriseste incaperea pentru a nu permite umezelii sa se instaleze;
– Nu mai face abur – incearca sa eviti sa gatesti anumite alimente care necesita o fierbere indelungata intrucat igrasia isi va face imediat aparitia;
– Monteaza o sursa de caldura in incapere – in acest caz, peretii vor fi mereu uscati, neajungandu-se la astfel de probleme nedorite;
– Foloseste un dezumidificator – un asemenea aparat are rolul de a pastra peretii mereu uscati, asemenea aparatului de aer conditionat.
– Foloseste solutii antimucegai si igrasie – ori de cate ori ti se pare ca un anumit colt al locuintei va avea astfel de probleme este recomandat sa utilizezi solutiile speciale din magazinele de profil.

Articole similare

S + P + E

casamea.ro

Vila P+ 1E

RL online

Atlas Copco isi completeaza portofoliul de produse cu gama de echipamente de concasare si sortare

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu