Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Singura casa din lume locuita de papusi

Cei care sunt mereu in cautare de locuri inedite sau ciudate, nu vor trece cu vederea aceasta locuinta excentrica din New Hamburg: John Lawson House.

In afara faptului ca a fost construita in 1845, iar o parte din constructie a ars intr-un incendiu din 1877, nu ar fi altceva de spus despre aceasta casa. Ceea ce o face ciudata este faptul ca proprietarii nu au fost niciodata observati, iar pridvorul este ocupat de papusi imbracate din cap pana in picioare.

Si mai interesant este faptul ca papusile sunt schimbate periodic si fotografiate in diverse ipostaze, purtand haine, bijuterii si coafuri diferite. Cateva dintre aceste papusi au fost fotografiate cu carti deschise in poala. Titlul uneia dintre carti era “Sarcina si ingrijirea parului la sugari”. Straniu, nu?

Fiecare detaliu pare foarte bine pus la punct si este evident ca se depune multa munca in ceea ce priveste aspectul papusilor. Locuitorii din zona afirma ca prin aceste papusi proprietarii incearca sa transmita un mesaj. Care este acest mesaj nu se stie inca, insa este clar ca papusile imita comportamentul uman. Acestea sunt vazute doar in timpul zilei, disparand misterios de indata ce apune soarele.

Noaptea, o lumina discreta poate fi vazuta prin draperiile groase care acopera ferestrele si care te fac sa te intrebi ce alte secrete ascund proprietarii. Oricum, un lucru este cert: aceasta casa a reusit sa atraga atentia.

Articole similare

Ce stil de amenajare adopti in baie. Partea II

Elena Virlan

Amenajare moderna intr-un apartament cu 2 camere de 50 mp

Ana Mincu

Vila de lux in Italia

Elena Turcu

Lasă un comentariu