Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Si baile mici pot fi cool

Insa, acest lucru nu te impiedica sa o transformi intr-o camera la fel de cool ca si restul locuintei.

Cele mai multe bai mici se confrunta cu lipsa spatiului de depozitare.

Si pentru ca suprafata este redusa, aceasta trebuie valorificata cat mai bine cu putinta.

Astfel un dulap ascuns in spatele oglinzii se va dovedi la fel de util ca si etajera din sticla montata pe perete, deasupra rezervorului de apa de la WC sau ca ladita din lemn asezata pe acesta.

De asemenea, poti recurge la mai multe suporturi mobile de prosoape, astfel incat tot timpul sa ai la indemana unul curat.

Pentru a avea acces la produsele cosmetice si textilele de baie, amenajeaza un spatiu de depozitare sub chiuveta, opteaza pentru unul deschis pentru a scuti timp.

O forma neregulata a acestei incaperi s-ar putea sa se dovedeasca foarte eficienta, in partea de jos, pe pardoseala poti aseza cantarul de baie sau masina de spalat, in functie de spatiu, iar in partea superioara poti monta cateva polite pentru diferite produse.

Chiar daca spatiul este mic nu inseamna ca nu poti alege culori mai tari, acoperind un singur perete intr-o culoare indrazneata vei creea un efect de profunzime.

O nota inedita ii vei da acestei incaperi apeland la un scaun pe care sa asezi prosoapele de baie. Pentru a intregi atmosfera opteaza pentru un cos de gunoi din alama sau care poarta acest finisaj.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Articole similare

O casa de tara autentica

Elena Virlan

10 ponturi de la designeri pentru amenajarea unui spatiu mic

Madalina Constantin

Decoruri din licheni pentru o casa mai verde

Ana Mincu

Lasă un comentariu