Image default
Amenajari Interioare

Sfaturi pentru amenajarea unui interior atemporal

In primul rand nu exagera cu personalizarea spatiului, interiorul poate purta amprenta ta dar incearca sa te rezumi la doar cateva obiecte care sa te reprezinte. Altfel risti sa transformi camera intr-un interior care va fi numai pe gustul tau.

Incearca culorile simple in decoratiune. Peretii pot fi albi iar accentuarea unor zone din locuinta se poate face prin portiuni de pereti  in alte culori. Dar acele portiuni vor fi zugravite doar in nuante potrivite cu mobilierul existent.

In alegerea mobilierului tine cont de liniile clasice, nu vorbesc de mobilier clasic ci de mobilierul cu linii drepte, clare. Iti  va fi mai usor sa-i gasesti locul potrivit fara a fi necesara o armonizare ,,la subler’’ cu restul incaperii.

Mai sus vorbeam de personalizarea extrema de care trebuie sa te feresti. Dar poti sa-ti pui amprenta in alegerea  obiectelor de mici dimensiuni. Rame de tablouri, rame de fotografii sau o lampa mai altfel pot fi optiunile tale. Dar mai intai asigura-te ca acestea vor fi pe gustul tau si peste ani si ani.

Mobilierul, covoarele si alte decoratiuni sa fie cat mai de calitate. Venitul tau poate creste in anii care vor veni si s-ar putea sa nu te mai multumeasca calitatea aleasa daca nu e suficient de ridicata. Daca din contra, venitul ar putea scade, e clar ca prea curand nu iti vei permite o remobilare, deci mobila si obiectele vor trebui sa ,,reziste’’ mai mult.

In cele din urma, poti rezerva un mic spatiu unei amenajari moderne in concordanta cu tendintele actuale. Spun  un mic spatiu pentru a-l putea redecora in functie de tendinte fara sa  te coste  o avere. Astfel vei avea tot timpul o legatura cu liniile moderne  fara a-ti impovara bugetul cu schimbarea interiorului o data la doi ani si fara a avea o locuinta mai mult de expozitie si mai putin pentru tine.

Articol preluat de pe Un Blog de-a Frumosul

Articole similare

Arta designului minimalist

Codrin Mircea

Maroul – o culoare discretă pentru casa ta

casamea.ro

Din destinatie de weekend in resedinta permanenta

casamea.ro

Lasă un comentariu