Image default
Solutii Constructive

Sfaturi de amenajare pentru o locuinta nefinisata

Cristina Darie Chirila raspunde cititoarei noastre, Constantin Irina:

Pentru dormitor recomand amplasarea unui tapet cu flori doar in dreptul patului, iar pe restul peretelui, aplicarea unei nuante care se regaseste in modelul acestuia ar fi o solutie fericita.

Pentru ceilalti 3 pereti va sugerez sa apelati la alb. In ceea ce priveste mobilierul, o solutie interesanta ar fi sa optati pentru un mobilier deschis la culoare, un maro-gri, astfel nu va fi un contrast prea mare intre camera si soba si se va lega de parchet frumos. In privinta perdelelor, sugestia mea ar fi sa alegeti un model uni, simplu, alb sau ivoire, iar draperia sa aiba un model in dungi sau, de asemenea, sa fie uni, intr-una din nuantele tapetului.

Pentru mobilierul camerei fetitei ar fi o solutie sa optati pentru o nuanta alb/crem. Astfel puteti sa veniti cu un perete colorat, cu decoratiuni vesele, fara a incarca mult incaperea. In plus, avand in vedere ca parchetul este cires, mobilierul alb va deschide mult atmosfera incaperii.  

Hol/Dining/Living

Cand alegeti dimensiunea mesei din dining trebuie sa va ganditi cate persoane vor folosi acea masa in mod uzual. Daca aveti nevoie de 12 locuri, o optiune ar fi sa luati o masa de 6-8 persoane extensibila. Astfel, aveti loc si pentru o comoda de depozitare a veselei si a accesoriilor de masa.

In ceea ce priveste barul de sub scari, sugestia noastra ar fi sa realizati o structura simpla, inchisa de rigips, pe care sa o imbracati intr-un tapet frumos, ce se poate regasi si in zona de dining sau living. In acest fel se creeaza o unitate a spatiului. Cum parchetul este deschis la culoare, puteti alege pentru mobilier o nuanta de lemn mai inchisa, pentru a da un contrast placut cu restul finisajelor.

Material realizat de designerul tau pentru casamea.ro

Articole similare

Nu ai bani? Cumpara-ti o locuinta!

Blitz Imobiliare

Locuinta pentru doi

Elena Turcu

COMUNICAT DE PRESA PIAROM

comunicat de presa

Lasă un comentariu