Image default
Home

Setul obligatoriu pentru picnic

Daca deja ai decis sa faci acest lucru, noi ne grabim sa iti sugeram echipamentul necesar.

 La picnic stai, te destinzi si discuti cu prietenii. Acest lucru presupune sa ai la tine cel putin o patura. Iar daca vrei sa te bucuri de soare, dar nu si de arsuri, ia si o umbrela.

 In mod cert ti se va face foame. Altfel spus, e nevoie de cosul pentru picnic care sa contina toate cele necesare: farfurii, tacamuri si pahare de unica folosinta, servetele (de hartie, dar si umede), deschizator de sticle si conserve, cos pentru paine, protectie platou, saci de gunoi. La capitolul alimente, este bine sa iti iei: paine feliata, legume si fructe spalate, sendvisuri preparate. Pentru a evita unele neplaceri, pune mancarea in cutii de plastic care se inchid etans. 

 Daca iti imaginezi ca toate aceste pregatiri sunt suficiente, ei bine, nu e asa! Bauturile reci si cafeaua sunt bine-venite in aceste momente, as putea spune chiar necesare. Asadar, va fi nevoie de un termos pentru cafea si de o geanta termoizolanta pentru a pastra bauturile reci.

 Pentru multi, iesirea la picnic are mai mult farmec daca se face si un gratar. Acest lucru presupune sa mai adaugi cateva lucruri la cele deja adunate. Acestea sunt: un gratar, o solutie inflamabila, lemne, carbuni, cutit, paleta, cleste si carne, de preferat gata condimentata.

 Micii sau carnea le servesti confortabil. Cu alte cuvinte, cateva scaune si o masa pliabila nu trebuie uitate acasa. 

Articole similare

16 corpuri de iluminat din lemn pe care poţi să le faci singur

Elena Virlan

Avantajele vopselelor ecologice

Elena Virlan

Care este acel chit de lemn care te ajuta la reconditionarea suprafetelor interioare?

comunicat de presa

Lasă un comentariu