Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Sennebogen, gata pentru Intermat

Cele trei utilaje expuse vor fi reprezentative pentru gama extinsa de produse – macarale si tehnologie de ridicare si manipularea materialelor industriale.

Modelul Sennebogen 650 HD cu o capacitate e cupei draglina de 2.300 l si o greutate operationala de 50 t va reprezenta gama macaralelor cu senile. Aceasta gama include nu mai putin de 10 modele cu greutati operationale intre 20 si 180 t si motorizari de la 119 la 708 kW. In urma cu trei ani, Sennebogen lansa in premiera la Intermat modelul 690 HD. De atunci, acest model s-a impus cu succes pe piata si a impresionat peste tot in lume, in cele mai dure conditii de operare. Macaralele cu senile Sennebogen s-au ridicat la nivelul asteptarilor prin fiabilitate, constructie robusta si tehnologie avansata, fiind utilizate pentru sarcini dificile in domenii precum constructii civile, minerit, demolari sau manipularea materialelor.

Macaralele cu brat telescopic Sennebogen au, de asemenea, o gama vasta de utilizari, fiind proiectate sa fie puternice si flexibile in domeniul constructiilor. Macaraua pe senile model 643, cu o sarcina de 40 t si lungimea bratului de 30 m, a fost desemnata ca reprezentativa pentru aceasta linie de produse. Ridicarea, mutarea si pozitionarea cu usurinta a sarcinilor mari cu ajutorul unei macarale compacte sunt caracteristici-cheie ale acestui model, alaturi de timpii rapizi de configurare si de lejeritatea transportarii utilajului. Gama de macarale telescopice include modele pe senile si pe roti cu pneuri, cu greutati operationale intre 16 si 80 t si cu lungimea bratului cuprinsa intre 18,8 si 58 m.

Modelul Sennebogen 825 va reprezenta sectorul industrial de manipulare a materialelor. Utilajele seriei Green Line reprezinta fiabilitatea si disponibilitatea operarii continue la performante inalte in ce priveste manipularea materialelor. Dispunand de cea mai mare gama de produse din lume pentru astfel de operatii, Sennebogen este lider de piata in domeniu si ofera o varietate mare de solutii pentru cerinte specifice, gratie constructiei modulare a utilajelor sale. Numeroasele optiuni de combinare a sasiului, a cabinei si a bratului permit obtinerea configuratiei dorite. Toate utilajele Sennebogen din seria Green Line, cu greutati operationale intre 18 si 300 t, sunt, de asemenea, disponibile optional cu solutii de actionare electro-hidraulice, care pot reduce costurile de operare cu pana la 50%, pe langa numeroasele alte avantaje.

Articole similare

P+1E 05312010

RL online

Cum pavăm aleile din curte?

casamea.ro

Cum se construieste fundatia?

Dan Mazilu

Lasă un comentariu