Image default
Home

Semineuri pentru apartamente

Semineurile sunt de mai multe tipuri: clasice (avand ca materie prima combustibili fosili – gaz, lemn) si ecologice (pe baza de combustibili “verzi” ce nu emit fum/gaze sau alte noxe). La apartamentele de bloc, principala problema este legata de imposibilitatea de a trage tevile de evacuare, de aceea semineurile ecologice sunt mai la indemana.

Parti componente

Un semineu ecologic este compus din kit-ul de ardere (piesa principala in care se face arderea) si imbracamintea semineului. Cu o tehnologie complexa si inovativa, kitul se bazeaza pe arderea lichidului usor inflamabil ce ofera o flacara deschisa intr-un mod sigur si controlat. In general, modelele ecologice au in componenta lor fier, inox si sticla. Pentru un semineu ecologic nu exista montaj propriu-zis, piesele vin deja in forma finita.

Unde il montezi

Semineurile ecologice pot fi amplasate oriunde in casa, chiar incastrate in mobilier, putandu-se asorta cu restul accesoriilor sau chiar cu arhitectura de interior. Unicitatea lor consta in faptul ca nu emana fum, iar flacara se modifica in intensitate, semineul putand fi deschis sau inchis in orice moment. In plus, nu este necesara obtinerea de aprobari si autorizatii ca in cazul semineurilor pe gaz. In ceea ce priveste pretul, un semineu electric cu un aspect realist bazat pe un display si avand la interior butuci ceramici costa cat realizarea unui semineu pe lemn.

Articole similare

Pardoseli speciale pentru bucătărie

casamea.ro

Vopsirea parchetului pentru un look original

Elena Virlan

Organizatoare care ţin casa în ordine

Elena Virlan

Lasă un comentariu