Image default
Amenajari Interioare

Scaunul ataşabil – o soluţie ingenioasă pentru prichindei

Piesele de mobilier şi accesoriile care fac viaţa mai uşoară şi mai confortabilă atât pentru bebeluşi, cât şi pentru părinţi sunt întotdeauna foarte apreciate.

Nouă ne-a atras atenţia acest scaun portabil pentru sugari creat de Our Hood. Produsul poate fi un cadou perfect pentru micuţ, dar şi pentru mămică. De asemenea, reprezintă o alegere bună pentru familiile tinere care locuiesc în spaţii mici.

Scaunul se poate ataşa la orice tip de masă (de interior sau exterior), prin simpla fixare fizică, fără a lăsa urme sau găuri nedorite în blat. Atunci când nu este utilizat poate fi depozitat sub masă, într-un dulap şi chiar într-un dulap de bucătărie.

Acest scaun handmade este disponibil într-o varietate de finisaje şi culori pentru a satisface gusturile variate ale clienţilor. Produsul vine la pachet cu o învelitoare opţională din textil care să transforme experianţa mâncatului în una cât mai confortabilă pentru bebeluş.

Nu în ultimul rând, un scaun de acest tip îi permite micuţului să ia masa împreună cu cei mari şi să petreacă mai mult timp alături de ei.

Produsul este disponibil pe www.etsy.com

Articole similare

Roșul – o alegere îndrăzneață pentru amenajările interioare

casamea.ro

Povestea unei case din nordul Bucurestiului

Luana Ibacka

Explozie de culoare si “imbinari” inedite de texturi intr-un apartament din New York

Catalina Coca

Lasă un comentariu