Image default
Amenajari Interioare

Scaune si fotolii multifunctionale

Acesta este farmecul mobilierului multifunctional: pare un element aparent obisnuit, care insa ii ofera utilizatorului beneficii suplimentare.

Fotoliile cu rol multiplu nu sunt sinonime cu dispozitivele de relaxare. Ele pot fi dotate si cu alte gadgeturi care sa le faca si mai interesante, precum sisteme audio (cu boxe sau casti) sau video display. Asta nu inseamna insa ca niste accesorii ”rudimentare” precum rotilele nu pot face ca un astfel de obiect de mobilier sa fie foarte cool. Conditia este sa fie combinat cu un design special.

Citeste si: Fotolii pentru… carti

Pe landa functia primordiala, de sedere, un fotoliu sau un scaun multifunctional indeplineste si alte functii: spatiu de depozitare pentru carti sau CD-uri, loc de joaca sau de odihna pentru animalele de companie, suport pentru laptop, spatiu pentru carti si agenda (mini masa), spatiu/suport pentru sticla cu apa sau cescuta de cafea etc.

Citeste si: Fotolii pentru relaxare si masaj

Un fotoliu, un sezlong sau un scaun multifunctional poate deveni un element de decor important. Tot ce trebuie sa faci este sa il coordonezi cromatic cu alte obiecte din cadrul amenajarii si sa-l transformi in punctul de atractie al interiorului.

Articole similare

MECIUL CAMPIONILOR 8 decembrie

RL online

Tipsuri pentru o bucatarie dinamica

Elena Virlan

Sika: excelenta pentru casa ta

RL online

Lasă un comentariu