Image default
LifeStyle

Scaune cu personalitate si umor

La capitolul mobilier domestic, de cea mai mare atentie s-au bucurat, fara indoiala, scaunele. Pielea, sinteticele, lemnul de mesteacan sau stejar sunt materialele folosite cu precadere.

Un accent deosebit a fost pus pe scaunele destinate relaxarii. Acestea se remarca prin forme îndraznete si culori ce provoaca imaginatia. O idee ingenioasa o reprezinta scaunul sonic, care cunoaste deja doua versiuni: iMac si iPod. Prima este echipata cu un ecran ideal pentru prezentarile multimedia, filmele si muzica preferate putand fi alese usor, doar prin atingerea ecranului atasat. Versiunea iPod beneficiaza de un sistem de sunet de inalta calitate, care se poate încarca ori de cate ori este necesar. Scaunul în forma de cuib combina liniile clare, unghiurile drepte, tipice arhitecturii contemporane, si curbele trupului uman. O aparitie surprinzatoare a fost clasicul scaun pinguin, specific anilor 1950, care revine acum în forta, cu un nou look. Ca si originalul, acesta este realizat în continuare din fag solid.

Ce aduce nou? Este extins, tapat cu piele pe centru, capatand astfel mai multa eleganta si feminitate. In ceea ce priveste mobilierul de birou, cuvantul de ordine este modularitate. Acesta combina caracterul functional, calitatea si abilitatea de a crea un design individual, personalizat.

O alta noutate o reprezinta scaunul care previne automat posturile fizice incorecte în timpul sederii. Suprafata de sprijin si spatarul urmeaza simultan miscarea corpului, corectand-o astfel incat sa ajunga mereu la pozitia corecta.

Articole similare

Kitchenshop a lansat in Romania Green Pan.

comunicat de presa

Budinca hranitoare cu lapte de cocos si seminte de chia

casamea.ro

Salata de peste alb marinat in lamaie

RL online

Lasă un comentariu