Image default
LifeStyle

Scaun pliabil pentru grădină sau terasă cu design inedit

Această creaţie simpatică şi unică vine de la talentatul designer Vittorio Passaro. Artistul a obţinut un produs inedit printr-o utilizare inovatoare a lemnului, căruia i-a oferit un nou mod de exprimare.

La prima vedere, acest scaun pliabil pare să aibă un design simplu, fiind construit din două materiale uzuale: lemn şi oţel. În realitate, această piesă de mobilier aparent simplă este realizată manual din zeci de nasturi mici din lemn fixaţi pe un cadru metalic robust. Acest cadru are un înveliş printat din lemn, astfel că scaunul pare a fi complet realizat din lemn într-o nuanţă deschisă.

Deşi a fost conceput pentru relaxare, scaunul este rezistent şi foarte practic. La o privire mai atentă, se poate remarca lucrătura de calitate şi atenţia acordată detaliilor, care îi oferă un mare atu din punct de vedere estetic. Produsul poate fi utilizat în staţiunile balneare sau în spaţiile private. Cu ajutorul acestor scaune poţi completa decorul într-o grădină sau pe o terasă cu atmosferă liniştită.

Produsul este disponibil pe www.crowdyhouse.com

Articole similare

Supa de linte

Madalina Constantin

Sase locuri in care poti avea o batranete de vis, cu bani putini

casamea.ro

Dulceata de trandafiri

de la cititori

Lasă un comentariu