Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Sanctuarul zen al Shakirei

Dintre acestea, vila din Miami, construita in 1951, este considerata destinatia zen a artistei columbiene. Dupa ce a cumparat-o cu 3,3 milioane de dolari in 2001, Shakira a incercat sa transforme proprietatea de peste 2500 de metri patrati intr-un “Sanctuar Zen”, potrivit www.realtor.com.

Intr-adevar, albul predominant atat in interior, cat si in exterior, inspira calm, liniste si relaxare. Un puternic sentiment de relaxare poti avea si dupa o dupa-amiaza linistita petrecuta la piscina din curte sau dupa un antrenament intens in sala de gimnastica.

In afara de sala de fitness, cladirea mai are 6 dormitoare, 9 bai si o bucatarie moderna. De asemenea, proprietatea are o frumoasa deschidere la golf si un ponton.

Oricat de zen s-a simtit in sanctuarul din Miami Beach, Shakira a scos proprietatea la vanzare pentru incredibila suma de 14,95 de milioane de dolari. Agentii imobiliari i-au spus, probabil, ca e putin “loca” sa ceara aceasta suma, astfel ca artista a revenit recent asupra pretului, reducandu-l considerabil la doar 2 milioane de dolari.

Ne-ar face placere sa vizitam si celelalte locuinte ale Shakirei, chiar daca ar fi mai putin zen decat vila din Miami. Banuim ca am fi intampinati, insa, de un decor cel putin vesel si plin de jucarii, tinand cont ca baietelul cantaretei columbiene tocmai a implinit un an zilele trecute.

Articole similare

Sfaturi care sa te ajute sa ai o locuinta eco si sa faci economii

casamea.ro

Constructia unei terase

Luana Ibacka

Casa confortabila realizata din materiale naturale

Elena Virlan

Lasă un comentariu