Image default
Practic

Sala de sport la tine acasa

Nu ai nevoie de o camera foarte mare. Pentru ca pofta vine mancand, pentru a-ti starni dorinta de miscare, incepe cu un exercitiu de imaginatie.

Gandeste-te la o sala de aerobic, yoga, fitness. Imagineaza-ti cum este amenajata, spatiul mare, oglinzile de pe pereti, aparatura la care poti lucra, oameni miscandu-se in sincron pe melodia care-ti place cel mai mult… aceste lucruri iti vor induce starea de a face sport.

Ai grija la obiectele pe care le folosesti in timpul exercitiilor, acestea trebuie sa fie sigure! Doamne fereste, accidente se pot intampla oricand, de aceea fa investitie cu cap!

De asemenea, nu-ti ocupa tot spatiul din mica ta sala, o sa-ti fie destul de greu sa-ti lucrezi muschii atata timp cat in cei doi metri patrati ai o bicicleta de camera, gantera, banca pentru abdomene, eventual si un sac de box.

Indicat ar fi sa iti creezi un minidepozit unde sa ascunzi toate “jucariile”, sau un aparat complex, unde iti poti lucra toate grupele de muschi, sau aproape toate, si in felul acesta mai castigi putin spatiu, pe care-l poti folosi pentru o oglinda mare ce are dublu rol: iti lasa senzatia de largime a spatiului si te ajuta sa-ti controlezi miscarile in ora de sport.

Tine prin preajma intotdeauna o sticla cu apa rece si un prosop.

Si cel mai important detaliu – muzica. Fa-ti un playlist de care sa te bucuri in cele 30-40 de minute cat exersezi.

Sportul inseamna sanatate fizica si psihica si este una dintre investitiile cele mai avantajoase. Platesti atat de putin, poate chiar de loc, pentru a castiga frumusetea exterioara si frumusetea interioara.

 

Articole similare

4 idei de amenajare a camerei copilului in stil marin

Elena Virlan

Pentru micutele domnisoare

Oana Voicu

Mobilier practic pentru baie

Ion Diamandi

Lasă un comentariu