Image default
LifeStyle

Sagetator 4-10 ianuarie

In acest weekend Sagetatorul se dedica familiei, fie ca este vorba despre partener, parinti, bunici sau nepoti. Faceti totul cu mare bucurie, nu va asteptati sa vi se raspunda cu aclamatii, laude si explozie de bucurie, desi nu v-ar strica unele multumiri macar tinand cont de sacrificiile pe care le faceti pentru cei dragi.

In realitate, apropiatii au cam inceput sa traga destul de mult de pe urma abnegatiei dvs. si nu rareori va simtiti prost pentru ca putini sunt cei care va apreciaza efortul depus. Cel mai legat de dvs. este partenerul, cel care este parca legat organic de sufletul dvs., cel care nu va va lasa la greu, desi acum se pare ca nu prea se afla in localitate. O deplasare il tine departe desi aveti mijloace moderne de comunicare astfel incat sa nu va simtiti chiar parasiti de tot si de toti. Pe duminica reveniti in matca dvs. cu bune si cu rele, va dati seama ca asta e viata, nimic nu poate schimba destinul unui om.

Nu-i chiar asa, destinul dvs. are inca multe surprize sa va aduca, indeosebi saptamana care tocmai incepe. Primiti ceva cadouri, este posibil sa va alegeti si cu o mica avere, asa peste noapte, in contextul in care puteti fi trecut ca principalul beneficiar al testamentului cuiva destul de instarit si alte asemenea lucruri carora acum dvs. nu le prea acordati importanta. Asta pentru ca va concentrati mai mult pe imaginea pe care o aveti sau credeti ca o aveti printre angajati, colaboratori sau doar in anturaj, este vorba despre lucruri efemere, lipsite de importanta reala, dar va macina gandul ca nu sunteti apreciati sau tratati la adevarata valoare.

Este posibil sa faceti diverse acte iesite din comun, pe care dvs. contati pentru o imbunatatire a imaginii personale. Asta se preconizeaza a se intampla mai mult pe luni si marti, cand sunt sanse mari de a merge din gafa in gafa. Atunci cand vreti sa demonstrati ceva, va alegeti cu reactia contrara. Va adunati in urmatoarele zile cand si activitatile de pe acasa si de la serviciu devin mai serioase, iar dvs. va revine sarcina de mediator al multor opinii destul de interesante dar diametral opuse. Sigur nu toate solutiile sunt valabile, dar rolul dvs. este cel care va vine cel mai bine, aici sunteti performant, pentru ca aveti capacitatea de a discerne intre bine si rau, intre valoare si nonvaloare. Sanatate – probleme hormonale, bani – mai mult decat ati visat. 

Citeste Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Articole similare

Electrolux – Spune NU decongelarii

Elena Turcu

MD Architecture & Design contureaza magia sarbatorilor de iarna in restaurantul Fior di Latte

casamea.ro

Bunătăți dulci de Crăciun

casamea.ro

Lasă un comentariu