Image default
Home

Sadolin Tinova, lac de impregnare pe baza de apa

Lemnul este unul dintre cele mai placute materiale pe care il putem utiliza atat in interior, cat si in exterior, insa pentru a-i asigura o viata lunga si un finisaj spectaculos, ani de-a randul, acesta trebuie tratat cu atentie.

Folosind un produs de calitate, durabilitatea acestuia se prelungeste pana la 12 ani si acest lucru este posibil gratie tehnologie inovatoare Hybrid Technology™ patentata de Akzo Nobel.

Pentru a proteja cat mai bine lemnul, specialitii de la Akzo Nobel i-au studiat comportamentul in conditii meteorologice extreme, in diferite locuri din lume.

Experienta dobandita pe diferite continente, combinata cu tehnologia avansata si perfectionarea materiilor prime, le permite acestora sa creeze produse care sa ofere protectie fara compromisuri pentru lemn, in toate conditiile.

Rezultatul muncii lor consta in dezvoltarea  unor produse de ultima generatie, brevetate –  tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology™. Aceasta se bazeaza pe interactiunea unica si complementara a doua rasini de inalta calitate, cu dimensiuni moleculare diferite. Prima rasina patrunde adanc in lemn, protejandu-l din interior si consolidand structura acestuia.

Cea de-a doua creeaza la suprafata un strat extrem de rezistent, care protejeaza lemnul de efectele daunatoare ale apei si ale radiatiilor UV. Astfel, se obtine o protectie eficienta si de durata a lemnului.

Afla mai multe detalii de pe site-ul www.sadolin.ro.

Articole similare

Ce presupune reconditionarea cazii de baie

Elena Virlan

Criterii de alegere a unui aparat de sudura de calitate

casamea.ro

Reconditionarea usilor vechi – etape de lucru

Constantin Stefan

Lasă un comentariu