Image default
Amenajare bucatarie Practic

Sa fie aceasta bucataria perfecta?

Suntem atat de incantati incat nici nu ne putem decide daca ce ne place mai mult: design-ul modern al mobilierului sau culoarea lui. Ce-i drept, impreuna formeaza o combinatie ideala pentru familiile dinamice, tinere, care nu se tem sa adopte un stil de viata nonconformist.

Un alt aspect pe care il apreciem este atmosfera aerisita si luminoasa. Tinand cont de arhitectura cladirii, bucataria din imagine apartine unei case care nu duce lipsa de spatiu si beneficiaza de ferestre, atat din lateral, cat si de la nivelul tavanului. Acest fapt a contribuit si la configuratia incaperii, in sensul ca s-a optat pentru o bucatarie sub forma de „L” si pentru o insula centrala. Astfel, s-au creat numeroase spatii de depozitare, inteligent mascate prin liniile minimaliste ale mobilierului.

Nici zonele de lucru nu lipsesc. Pe langa blatul de bucatarie clasica, de-o parte si de alta a chiuvetei, insula este impartita in doua zone: cea de servit masa si cea de gatit. Acestea sunt delimitate intr-un mod foarte estetic printr-un „dulapior” mai inalt decat suprafata bazei, integrat in insula, unde sunt pastrate condimentele. De asemenea, toate electrocasnicele sunt incorporate elegant, economisind in acelasi timp spatiu.

 

 

 

 

 

Articole similare

O lume roz doar la Kika

Oana Voicu

Înainte și după: 5 bucătării redecorate cu stil

Alina Boicu

Un dormitor pentru doua fete

Elena Virlan

Lasă un comentariu