Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Rulourile, un accesoriu practic pentru ferestrele mici

Ferestrele mari pot fi acoperite cu perdele si draperii impunatoare, insa pentru ferestrele mici ale incaperilor mai solicitate, cum ar fi bucataria, sunt indicate solutii de acoperire mai pragmatice.

Rulourile reprezinta o solutie practica de acoperire a ferestrelor. Principalele lor avantaje sunt urmatoarele: se monteaza foarte usor, se actioneaza manual sau electric, nu retin lumina in totalitate si ofera incaperii un aspect modern si lejer.

Citeste si: Accesorii pentru ferestrele bucatariei. Partea I

Aceste accesorii sunt recomandate indeosebi in bucatarii, fiind usor de curatat atunci cand sunt afectate de aburul rezultat din gatit. Rulourile pot fi utilizate si in holuri (in cazul in care au ferestre), bai, birou, spatii de mansarda etc. In functie de gradul de lumina care vrei sa patrunda in interior, te poti orienta catre modele transparente sau semitransparente.

Pe piata de profil exista firme care iti ofera rulouri cu imprimeul dorit. Dungile, florile si bulinele se numara printre cele mai simpatice imprimeuri, care vor inviora orice spatiu. 

Articole similare

Eleganta clasica la malul marii

casamea.ro

O casa incantatoare in inima Capitalei

Elena Virlan

13 idei de utilizare a curbelor in decor

Elena Virlan

Lasă un comentariu