Image default
LifeStyle Retete

Rulada cu miere de albine

Ingrediente pentru crema: 1 pachet unt, 1 cutie lapte condensat
Ingrediente pentru décor: nuci macinate si 4 linguri frisca

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu mierea, zaharul, faina si praful de copt. Dupa ce s-au omogenizat se adauga si albusurile batute spuma.
Se pregateste o tava captusita cu hartie de copt. Se preincalzeste cuptorul. Se toarna aluatul si se intinde pe toata surafata tavii. Se coace 5 minute la 180 de grade. Se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.

Pregatim crema. Se mixeaza untul cu zaharul condensat. Se deruleaza prosopul, se intinde frisca pe toata suprafata foii si se presoara nuci. Se intinde apoi crema. Se ruleaza. Exteriorul ruladei il ungem cu miere si il ornam cu nuci macinate.
Se lasa la rece.

Pofta mare!

Reteta propusa de  Alina-Ioana Vacaru.

Articole similare

„Alin Dinica”, un nou brand, o noua forma a frumosului

comunicat de presa

Începe MODEXPO I – evenimentul modei și al industriei textile

comunicat de presa

Economiseste timp, energie si bani cu Arctic TET

comunicat de presa

Lasă un comentariu