Image default
LifeStyle Retete

Rulada cu ciuperci

Mod de preparare:
Calesti ceapa in 100g margarina. Adauga ciupercile si lasa-le pe foc sa se patrunda. La final condimenteaza si aromatizeaza cu mararul tocat. Topeste 150g margarina, adauga faina si amesteca in continuu.

Toarna treptat laptele apoi opreste focul si adauga treptat sare si ouale, unul cate unu si faina. Pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace pana se rumeneste la foc moderat. Rastoarna blatul pe alta hartie de copt. Presara ciupercile calite si rade deasupra cascaval.

Ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, strange bine la capete si lasa la rece 1h.

Reteta propusa de Alina.

Articole similare

Mov, Lila, Fucsia, etalate cu stil

Mariela Vanu

Festivalul Țara Copiilor la Clubul Țăranului 31 mai – 2 iunie

RL online

Rezultatul celor doua seri ale Licitatiei de Martisor Artmark a depasit estimarile maxime

comunicat de presa

Lasă un comentariu