Image default
LifeStyle

Roata Vietii – pavilionul Belarus de la World Expo 2015

Pentru Milan World Expo 2015 Belarus a creat un pavilion numit The Wheel of Life (trad. Roata Vietii). Aceasta expozitie universala, non-comerciala, este o expozitie tematica, ce va fi deschisa publicului in perioada 1 mai – 31 octombrie 2015. Tema este tehnologia durabila ecologica, iar motoul este "Hranind planeta, energie pentru viata". Organizatorii se asteapta la peste 20 de milioane de vizitatori care vor veni sa vada lucrarile celor peste 130 de participanti.

Contributia Belarusului reprezinta resursele naturale ale republicii: paine, sare si apa. Dealul plin de iarba tine o enorma roata de lemn care trece prin el, facand o carare pentru oameni. Exista doua galerii care promoveaza probleme de agricultura si strategii nationale viitoare. Roata de apa ridicata creeaza o cascada la nivelul solului. Zona principala include o expozitie de saruri, precum si informatii educative.

In spatiul sau de expozitie Belarus ofera o prezentare si, in acelasi timp, o degustare a produselor traditionale. Exista de asemenea o zona comerciala si un loc pentru seminare stiintifice tinute de experti, reprezentatii artistice si muzica folk.

Sursa: www.designboom.com

Articole similare

Arhitectul Hamid Nicola Katrib inaugureaza prima expozitie de pictura

comunicat de presa

Inghetata Vanity

revista Caminul

Musaca de broccoli

Elena Turcu

Lasă un comentariu