Image default
LifeStyle Retete

Reteta de Paste: pulpa de miel la cuptor cu morcovi si cartofi

Ingrediente necesare pentru pulpa de miel la cuptor cu morcovi si cartofi:

pulpa de miel (aprox. 2 kg)

rozmarin proaspat

8-10 catei de usturoi

250 ml de supa de pui sau vin alb sau o combinatie intre cele doua

2 kg de cartofi

1 kg de morcovi

sare si piper

Mod de preparare:

1. Incalziti cuptorul la 160 ° C.
2. Asezati pulpa de miel intr-o tava mai mare, unde sa incapa si legumele.
3. Folosind un cutit ascutit, faceti mici buzunare in carne, suficient de mari pentru un catel de usturoi si o crenguta mica de rozmarin.
4. Se toarna peste vinul alb si/sau supa de pui si se asezoneaza cu sare si piper.

5. Se acopera bine cu folie si se da la cuptor pentru aproximativ 3 ore si jumatate sau chiar 4 ore.

6. Cartofii si morcovii se curata, se taie in bucati mai mari si se pun la fiert. Se lasa sa fiarba doar pe jumatate.

7. Cu aproximativ o ora inainte ca friptura sa fie gata, cartofii si morcovii se pun in tava alaturi de aceasta si se lasa sa se gateasca impreuna.

8. Odata ce friptura este gata, se portioneaza si se serveste impreuna cu cartofii si morcovii rumeniti, peste care se toarna sosul ramas in tava.

 

Reteta oferita de www.mancareadeacasa.ro

Comanda direct la 0753.300.333

 

Articole similare

Mai sunt 2 zile până la Festivalul Vinului Moldovei – 6 – 7 octombrie, Snagov

comunicat de presa

Cazurile de astm in randul copiilor sunt in crestere

Mihaela Calin

Cum cureti ustensilele de curatat

Elena Virlan

Lasă un comentariu