Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Resedinta mea de vara e afara

Nicio evadare nu este reusita fara vizualizarea unei destinatii. Opusul vietii in oras inseamna experimentarea libertatii in spatii deschise, fara limitari si cu orizonturi largi. Marea este, adeseori, asociata cu ideea de relaxare, vacanta si libertate, cu momentele in care avem voie sa visam si sa renuntam la constrangeri. Un colt de mare pe terasa sau in gradina este egal cu o destinatie pentru o mare evadare in stil propriu, chiar daca dureaza doar un sfert de ora.

O canapea alba, de dimensiuni generoase, evoca insulele Hawaii si ofera cadrul perfect pentru un colt de vacanta. Colectia de gradina a Mobexpert propune impletitura supla si usoara, din materiale rezistente la soare si uşor de intretinut, care face decorul de vacanta sa dureze in timp. Iar piesele pot fi mutate oricum, pentru a gazdui familie, prieteni, conversatii sau doar pentru relaxare. Cand nu este folosit pentru musafiri, taburetul devine masuta pentru reviste, pentru tava de cafea, sau este, pur si simplu, o prelungire a canapelei. Pernele inalte, in culoarea oceanului, sunt obligatorii pentru o evadare reusita, iar materialul rezistent la decolorare si este recomandabil, pentru acelasi obiectiv.

In functie de starea de spirit si momentul din zi, scena se poate completa cu perne decorative sau umbrele in culori vii, disponibile intr-o multitudine de variante in colectia Mobexpert,  iar cand canapeaua devine neincapatoare, pernele pot fi folosite pentru a “acomoda” mai multi oaspeti.

Felinarele albe sunt piese de rezistenta in acest context marin, mai ales in prag de seara, cand lumanarile adauga o anumita blandete si pace spatiului. Atunci cand felinarele gazduiesc crampeie de vacanta, precum scoici sau pietre, devin ele insele obiecte de inspiratie.

Colectia de exterior a Mobexpert ofera optiuni fara limite pentru a crea o experienta diferita si memorabila, potrivita fiecaruia dintre noi, indiferent de timpul petrecut afara.

Mobilierul de la Mobexpert ce evoca insulele Hawaii capata accente de primavara cu ajutorul pernelor cu nuante de roz, galben sau mov. Desi foarte confortabile, materialele sunt rezistente la decolorare si usor de curatat si intretinut. Sunt disponibile in mai multe variante si dimensiuni si, cand nu decoreaza canapeaua, pot fi asezate direct pe iarba, pentru a gazdui cativa musafiri in plus.

FOTO: Colectia Aloha de la Mobexpert include set de living (coltar, masuta, fotoliu), set de dining (masa cu 6 scaune), sezlong, lada de depozitare a pernelor, scaune cu functie relax.

La achizitia oricarui set complet de living sau dining primesti 20% reducere!

Articole similare

Panait Loredana

RL online

Pesti 20-26 octombrie

Dani Belea

Penthouse

Luana Ibacka

Lasă un comentariu