Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Resedinta clasica intr-un cartier exclusivist

Cazul cel mai fericit este atunci cand descoperi o locuinta la fel de minunata la exterior, cat si la interior, intr-un cadru natural minunat.

Situata in cel mai exclusivist cartier din nordul statului Virginia, Statele Unite ale Americii, resedinta a fost restaurata de catre desiner-ul Daryl Carter pentru actualii sai proprietari.

Suprafata locuibila este de 521 metri patrati, in timp ce curtea si imprejurimile ocupa o suprafata de 3.600 metri patrati. In afara de locuinta pricipala, mai exista si o casa de oaspeti „in miniatura”, care urmareste acelasi design.

Sub stricta supraveghere a renumitului designer, interiorul acesteia reflecta o eleganta atemporala. Albul predomina, fara indoiala, fiind usor „atins” de culori pastelate precum vernil sau de contraste puternice de negru.

Casa „adaposteste” 5 dormitoare, 5+2 bai, o bucatarie spatioasa, un living, o sala de fitness, in timp ce mansarda a fost transformata in loc de joaca si studiu pentru copii. Casa de oaspeti are si ea tot ce ii trebuie.

Resedinta detine si un teren de golf si trei locuri de parcare in garaj, iar pretul de achizitie s-a ridicat la 6,5 milioane de dolari.

In rest, imaginile vorbesc de la sine.

Articole similare

Descoperă cât de multe lucruri încap într-un mic interior stil vagon

Sânziana Iaru

Frumusetea clasica a unei resedinte din sec.19

Catalina Coca

Vila din Golful Napoli

RL online

Lasă un comentariu