Image default
Case de vacanta

Resedinta adevaratului Lup de pe Wall Street

Cred ca majoritatea dintre noi a urmarit filmul „Lupul de pe Wall Street” unde Leonardo DiCaprio a jucat magistral rolul unui agent de Bursa ager, inteligent si cu o personalitate magnetica. Rolul este, insa, inspirat din realitate – iar casa lui DiCaprio din film este cea pe care Jordan Belfort, adevaratul lup de pe Wall Street, a pierdut-o in urma datoriilor pe care le-a acumulat. Iata cum arata!

Locuinta de 800 mp este o casa care striga pe toate ferestrele „visul american”, o constructie luxoasa, „cuminte” pe exterior, insa de un clasic – demonstrativ la interior. Casa a fost parte din ansamblul de platouri de filmare ale filmului, tocmai pentru a da o puternica nota autobiografica povestii.

O casa luxoasa intr-o zona rezidentala de lux

Constructia se afla intr-o zona rezidentiala de lux din Long Island, New York, dispune de un teren impresionant, dotat cu o piscina care ia ochii si este de vanzare pentru 3,4 miliarde de dolari. Nu este prima data cand locuinta este pusa la vanzare. A fost instrainata initial in 2001, in urma confiscarii din partea guvernului american, pentru a plati o parte din datoria de 110 milioane de dolari pe care Belford o avea de platit celor pe care i-a fraudat.

Cele 5 dormitoare, foyerul pe doua niveluri, bucataria „de designer” si un living de dimensiunea unei sali de bal reprezinta calitati menite sa ia ochii potentialilor cumparatori. Desi este decorata in totalitate in stil clasic, fiecare incapere reuseste sa-si mentina o individualitate puternica, caracterizata de bogatia ornamentelor pretioase, de buna calitate.

Locuinta „lupului” – sufletul petrecerii

Proprietatea este, cu siguranta, o casa potrivita pentru petreceri si entertainment, in care invitatii sa pot simti minunat. Foyerul cu inaltime dubla este numai bun pentru cocktailuri, camera de zi are dimensiuni spectaculoase, iar bucataria este echipata cu o masina pofesionista de gatit cu 6 ochiuri, 2 cuptoare si doua masini de spalat vase. Este clar ca este nevoie de toate acestea pentru a da o petrecere reusita!

Mai mult, exista o camera de biliard de la care nu ai cum sa-ti dezlipesti privirea! Tavanul casetat cu blazoane, tapetul inflorat si ferestrele luminoase creeaza un cadru luxos pentru o masa de biliard din lemn, cu un design cu adevarat deosebit, intr-o culoare de albastru regal.

Tot un tapet inflorat face deliciul scarilor balansate prin care se acceseaza etajul unde se afla dormitoarele. Bineinteles, dormitorului matrimonial nu putea sa-i lipseasca semineul si patul cu baldachin, toata camera fiind de o eleganta clasica, in tonuri de alb si crem. Unei astfel de case nu-i putea lipsi un dressing impresionant, care are aerul unui magazin de lux.

Sursa foto: www.townandcountrymag.com

Articole similare

Stela Popescu are o casa plina de farmec

Simona Popa

Acasa la Gwyneth Paltrow si Chris Martin

Georgiana Sfarlea

Acasa la Kim Kardashian

Catalina Coca

Lasă un comentariu