Image default
Practic

Renovari de sezon in locuinta

In fond, acum sunt lansate si noile tendinte, si chiar daca nu ai posibilitatea financiara sa le respecti, macar te poti inspira din ele, dand un suflu nou locuintei noastre.

Anul 2012 s-a remarcat printr-un ambient elegant in care contrastele au coabitat, trend care se pastreaza si in toamna aceasta.

Ei bine, daca iti doresti o schimbare, pentru ca locuinta nu mai corespunde necesitatilor tale, poti sa incepi prin a inlocui textilele, accesoriile fiind cele mai accesibile, pot fi schimbate usor si cu o suma modesta. O lenjerie cu doua fete, in doua tonuri energizante va fi foarte simplu de asortat cu pernutele decorative, perdelele si covorul, precum si cu tablourile reprezentand o natura moarta.

Insa, daca intentionezi sa faci mai mult de atat, vrei sa reimprospatezi culoarea peretilor, iti doresti o noua saltea mult mai confortabila, ai decis in sfarsit sa schimbi tamplaria veche din lemn, cu una din PVC, trebuie sa stii ca ai de scos o suma generoasa din buzunar, bugetul reprezentand punctul de plecare in orice amenajare.

Vestea buna este ca acum, intr-un timp record, maxim 24 de ore, poti obtine banii de care ai nevoie pentru a duce la bun sfarsit planul pe care-l ai in minte de ceva vreme.

Cu ajutorul unui credit de nevoi personale poti obtine pana la 66.000 Ron, suficienti bani cat sa-ti poti renova intreaga casa.

Dar vestile bune nu se opresc aici, pentru ca OTP bank a lansant un nou produs: creditul de nevoi personale cu:

· ZERO rata de dobanda in fiecare a 12-a luna de creditare, daca in ultimele 11 luni consecutive clientul nu inregistreaza restante;
· ZERO comision de analiza dosar;
· ZERO comision de deschidere si administrare cont curent pe toata perioada de derulare a creditului;
· ZERO comision lunar de administrare a creditului;
· ZERO comision de schimbare data a scadentelor lunare;
· Dobanda fixa pe toata perioada de acordare a creditului. Astfel, stii de la inceput cat ai de plata in fiecare luna;
· Rate lunare egale, fixe pe toata perioada de acordare a creditului, indiferent de variatia ROBOR.

La toate acestea se adauga si linistea in ceea ce priveste fluctuatiile cursului valutar, precum si gradul de indatorare de 54%.

Odata depusa documentatia completa, creditul iti va fi acordat in maxim 24 de ore astfel incat locuinta ta va fi gata mai repede decat te-ai astepta.

Articole similare

15 idei de amenajare pentru dormitoare mici

casamea.ro

Idei isteţe de a recicla sticlele din plastic

casamea.ro

7 idei pentru un living cu stil

Elena Virlan

Lasă un comentariu