Image default
Amenajare baie Practic

Renovarea unei bai mici

Ei bine, noi iti aratam ca se poate sau mai bine zis designerii Ikea demonstreaza contrariul.

David Daniela este una dintre participantele la concursul organizat de compania suedeza in care au fost selectate cele mai mici incaperi din apartamentele bucurestene, care pareau sa nu mai aiba nicio sansa, si apoi transformate in ambiente moderne care ofera tot confortul necesar unei vieti decente.

Baia din imagini a suferit modificari majore cu un buget accesibil, iar acest luru poate fi confirmat de imaginile realizate inainte de amenajare si dupa.

Nisa in care era instalata chiuveta a fost acoperita aproape in intregime pastrandu-se doar o mica firida folosita pentru a depozita produsele cosmetice.

Chiuveta a fost  mutata langa wc, incastrata intr-un dulapior micut alb, lucios, potrivit unui spatiu redus, lasand libera zona pe care o ocupa inainte si permitand amplasarea unui dus modern cu finisaj cromat.

In loc de faianta depasita si mozaicul imbacsit au fost aplicate placi ceramice albe si negre prevazute cu mici striatii care redistribuie lumina alba, creand senzatia de mai mult spatiu.

Racordurile la apa si tevile inestetice au fost acoperite de finisajul ceramic lasand loc unei incaperi curate si moderne.   

Articole similare

19 livinguri originale si idei de design interior

Olivia Vereha

Baia matrimoniala

Ana-Maria Oancea

Refresh cu bani puţini

Ion Diamandi

Lasă un comentariu