Image default
Amenajare baie Practic

Renovarea unei bai cu rezultate surprinzatoare

Inspiratie, un buget decent si multa implicare sunt suficiente pentru a schimba radical aspectul unei bai banale. In randurile urmatoare iti oferim un exemplu convingator.

Daca arunci o privire pe imaginea cu aceasta baie, asa cum arata inainte de renovare (vezi galeria foto), vei fi dezamagit: pereti anosti vopsiti in bej deschis, blat din lemn in culoarea mierii si o oglinda simpla, dreptunghiulara… Un astfel de decor nu ar fi atras admiratia nimanui.

Insa proprietara, un blogger cunoscut si o pasionata de design si DIY, a tratat aceasta incapere ca pe un spatiu ofertant, intuindu-i potentialul. Desigur, a trebuit sa dedice timp deoarece a inlocuit totul: parchetul, finisajul peretilor, lavoarul, mobilierul, oglinda etc.

Ce vedem in imagini este rezultatul final, un spatiu amenajat frumos, care nu mai aminteste prin nimic de vechiul decor.

Tapetulul retro, intr-o nuanta discreta de verde, reprezinta fundalul perfect pentru mobilier si accesorii. Lavoarul alb, robinetii gri-negri si mobilierul intr-o nuanta foarte inchisa de maro creeaza un contrast placut si armonios. Insa punctul de atractie al incaperii il reprezinta oglinda cu rama din bronz. De remarcat este atentia acordata detaliilor, adica elementelor aurii, care confera o nota eleganta amenajarii: rama oglinzii, manerele dulapului si cuierele pentru prosoape.

Articole similare

Accente colorate într-o cameră de copil

casamea.ro

Untitled stire

RL online

Ce culori alegi pentru camera copilului?

Dan Mazilu

Lasă un comentariu