Image default
Practic

Renovare in doua camere nedecomandate

Intr-o prima faza baia si bucataria au suportat lucrari de innoire, iar un an mai tarziu au fost renovate restul incaperilor: living, dormitor, zona vestibul si loggie.
Apartamentul avea o suprafata utila initiala de 47,63 mp, distribuita in cele opt incaperi ale sale. La finalul lucrarilor, suprafata utila a crescut la 51,16 mp prin integrarea celor 3,53 mp ai loggiei, in aria locuibila a livingului. Aceasta a fost singura modificare structurala pe care a cunoscut-o locuinta, proprietarii preferand sa pastreze vechea arhitectonica a apartamentului cu toate ca ea pune cateva probleme functionale. Zonele deficitare in acest plan sunt cea de la intrare si cea a sasului. Acesta are o suprafata de 1,67 mp, iar pe fiecare din cei patru pereti ai sai se gaseste cate o usa care asigura accesul in dormitor, baie, bucatarie si living.
In dormitorul de 12 mp, principalele lucrari au constat in refacerea finisajelor. Dupa ce a fost montata noua fereastra termoizolanta cu tamplarie din PVC, cei doi pereti exteriori au fost placati cu polistiren expandat.
Cea mai impotanta lucrare din living a fost integrarea loggiei in aria utila a camerei. In urma acestei operatii, suprafata camerei de zi a crescut de la 16,58 mp la 20,11 mp. Pentru ca zona respectiva sa nu afecteze confortul termic al locuintei, ea a fost supusa clasicelor lucrari de izolatie.

Fisa tehnica a structurii
Apartament doua camere, nedecomandat, suprafata utila 51,16 mp, compus din vestibul, debara, dressing, living, dormitor, baie, bucatarie si sas

Articole similare

Bucatarii timeless

casamea.ro

Camera copilului, un proiect serios. Iluminarea artificiala.

casamea.ro

15 banchete confortabile pentru orice bucatarie

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu