Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Renovare in alb&negru pentru un apartament de 48 mp

Apartamentul din imagini este mai degraba o garsoniera cu o impartire interesanta a zonelor de lucru si relaxare, dar si cu spatii ingenioase de depozitare si nu numai.

Prin zone de lucru, ne referim la o bucatarie, sub forma de „L”, echipata cu toate cele necesare, dar si la un mic birou sub forma unei masute pliabile. Ambele nu ocupa mult spatiu si sunt foarte utile.

Fata in fata cu bucatarie, se afla un living compus dintr-o canapea, doua masute de cafea si o bancuta care tine locul unor polite, dar si o masa de dining pentru patru persoane. Totul este in imediata apropiere, facilitand accesul la o zona sau alta.

Mai mult, unul dintre pereti (cel din apropierea mesei de dining) beneficiaza de o nisa unde au fost depozitate diverse lucruri si maruntisuri. O idee inedita prin care spatiile de depozitat nu intervin prea mult in suprafata locuibila.

Oarecum, aceeasi idee, a fost preluata si in cazul dormitorului, care de fapt este un singur pat, „ascuns” in spatele bucatariei, intr-un alcov, oferind intimitate beneficiarului.

Mai mult, apartamentul beneficiaza si de lumina naturala avand doua ferestre mari care dau si intr-un balcon.

In ceea ce priveste stilul de amenajare, elemente clasice sunt imbinate cu detalii moderne, simplitatea fiind regula de baza. Cromatica nu mai are nevoie de nicio explicatie, combinatia alb&negru fiind o alegere inspirata pentru aceasta renovare. Din loc in loc, se pot zari cateva accente de culoare (verde) prin prezenta plantelor naturale.

 

Articole similare

Planul Casei Mele – februarie 2011 online doar pe www.casamea.ro

RL online

Rafturile – o variantă decorativă potrivită pentru orice stil de amenajare

casamea.ro

Cum iti poti mobila locuinta pentru prima oara fara o cheltuiala prea mare

casamea.ro

Lasă un comentariu