Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Reinventeaza-ti locuinta!

Fie ca este vorba de garderoba, de activitatile pe care le realizezi in viata cotidiana sau felul cum este amenajata locuinta ta, mai devreme sau mau tarziu te plictisesti si doresti sa te reinvetezi.

Pentru hainele din dressing sau ceea ce faci in fiecare zi, poti gasi numeroase solutii la costuri relativ reduse, dar pentru locuinta ta ce poti sa faci?

Incearca o reimprospatare macar odata la 2 ani.

Cum?

O noua culoare pentru pereti este primul pas. Pe langa faptul ca schimba cu succes atmosfera, o sa-ti creeze si un sentiment placut de curatenie si ordine.

Achizitioneaza un nou produs pentru bucatarie sau baie, reorganizeaza mobilierul in living si invioreaza-l cu ajutorul accesoriilor.

Daca te-ai hotarat sa-ti innoiesti locuinta, ai grija ca obiectele vechi pe care nu le mai intrebuintezi sa le indepartezi sau sa le oferi cuiva caruia ii sunt utile. Nu-ti aglomera casa, altfel vei avea parte de o karma negativa.

Planuieste atent modificarile viitoare, de reamenajare sau renovare astfel incat, periodic sa schimbi altceva si locuinta ta sa nu devina niciodata monotona.

Anul acesta tamplaria, peste doi ani o pardoseala nou-nouta pentru living si dormitor, data viitoare indreapta-ti privirea spre modernizarile ce le poti aduce baii si tot asa.

Fii acoperit din punct de vedere financiar. Deschide-ti un cont de economisire creditare la bancile pentru locuinte astfel incat de fiecare data cand o sa-ti propui sa schimbi ceva, banii sa nu constituie o piedica.

Banca pentru locuinte pe langa dobanda de 3 % pe an iti poate oferi si credite avantajoase. Banii obtinuti astfel ii poti folosi numai si numai pentru casa ta pretioasa.

Nu lasa monotonia sa patrunda in locuinta ta, de acum o poti izgoni fara regrete.

 

Articole similare

Casa americana realizata in stil englezesc

Elena Virlan

Apuca-te de crosetat!

Catalina Coca

Ventilatorul de baie este chiar atat de important pentru confortul nostru? Afla ce avantaje ofera acesta!

casamea.ro

Lasă un comentariu