Image default
Amenajare bucatarie Practic

Reamenajarea unei bucatarii pastrand elementele decorative originale

Stiti expresia “Old is better”? Ei bine, se pare ca afirmatia este valabila si pentru aceasta bucatarie, care dateaza din 1755. Amenajarea dovedeste ca ceea ce este vechi devine nou si din nou la moda.

Vi se pare ca bucataria dvs. trebuie renovata? Imaginati-va ce a gandit proprietarul acestei locuinte cand a vazut pentru prima data acest spatiu de gatit intr-o casa din 1.700.

Citeste si: Renovarea bucatariei cu buget mic

Din fericire, arhitectul care s-a ocupat de reamenajare a salutat provocarea de a readuce incaperea la vechea ei glorie. Impreuna cu partenerul sau a adus un omagiu trecutului, facand doar cateva upgrade-uri moderne in decor.

Ceea ce s-a adaugat in amenajare sunt corpurile de iluminat moderne, care creeaza un contrast puternic cu amenajarea rustica. In loc sa inlocuiasca podeaua originala, arhitectul a preferat sa o completeze acolo unde avea “lacune”. De asemenea, a reconditionat insula de bucatarie, iar aragazul vechi a fost vopsit in crem.

Citeste si: Idei pentru renovarea bucatariilor mici

Proprietarul si-a dorit o bucatarie fara dulapuri superioare, care ar fi creat o senzatie apasatoare, avand in vedere grinzile impunatoare si plafonul nu foarte inalt. Dulapurile vopsite in gri si albastru echilibreaza nuantele calde ale lemnului original.

Citeste si: 10 modele "before and after" de renovare a bucatariei pentru casa dumneavoastra

Articole similare

Universul lui Nemo si al lui Winnie

Oana Voicu

Cum sa maschezi un stalp inestetic?

Ana-Maria Oancea

Idei simple pentru dormitor, in timpul iernii

Ana Mincu

Lasă un comentariu