Image default
LifeStyle

Rafturi modulare by B-line

Compania italiana B-line este cunoscuta pentru solutiile inovatoare de depozitare pe care le ofera, surprinzand cu produse a caror estetica incantatoare este data deopotriva de forma si functie.

Cu sistemul de rafturi modulare Fishbone se pot crea noi configuratii, pentru a raspunde gusturilor diversificate ale clientilor, dar si particularitatilor spatiilor (spatii atipice, restrictive etc.). Concepute si create in colaborare cu Studio Favaretto and Pertners, aceste rafturi inovatoare reprezinta nu doar o solutie de depozitare, ci si o modalitate de decorare a peretilor.

Citeste si: Mobilier revolutionar marca Seletii

Personalizabila in nenumarate moduri, gama de rafturi Fishbone reprezinta cel mai bun argumente ca exista posibilitati imense de a crea solutii de depozitare inedite cu forme foarte simple. Modularitatea produselor permite utilizarea lor intr-o multime de moduri, in functie de spatiu si configuratia acestuia.

Citeste si: Module inteligente care se transforma in mobila de care ai nevoie

Acest sistem de rafturi este simplu, dar eficient si usor de utilizat in orice incapere: hol, dormitor, living etc. Realizate din placaj si placi de metal indoite, sistemul Fishbone este disponibil intr-o gama variata de culori si finisaje.

Citeste si: Mobilier pentru pasionatii de dulciuri

Articole similare

Dimensiuni mici, sunet excelent. Noile boxe portabile wireless Philips

casamea.ro

Expozitia centrala Romanian Design Week Preview @ Palatul Stirbei Voda

comunicat de presa

Fabryo lanseaza campania integrata “savana culoare”, de promovare a culorii in redecorare

comunicat de presa

Lasă un comentariu