Image default
Home

Radiatoare electrice cu ulei

Sunt foarte asemanatoare radiatoarelor folosite pentru incalzirea centrala nu numai in ceea ce priveste aspectul, ci si prin faptul ca au un agent de incalzire (in acest caz, un ulei special) care distribuie caldura uniform in interiorul corpului de incalzit si care apoi se difuzeaza in camera. In ciuda puterii constante (in jur de 3 kW), aceste radiatoare ofera avantajul ca nu prezinta un pericol direct de ardere. In plus, sunt prevazute cu maner de prindere si rotile, datorita carora se manevreaza usor chiar si in timpul functionarii.

Majoritatea modelelor au intre sase si noua elementi, trei trepte de caldura si beneficiaza de un sistem de protectie la supraincalzire, prin care se evita posibilele incidente neplacute. Radiatoarele cu ulei pot incalzi, rapid si fara zgomot, suprafete de pana la 45 de metri patrati. Pot functiona continuu, ceea ce le recomanda si ca surse de incalzire principale. Dezavantajul cel mai mare este acela ca usuca aerul. Modelele mai performante au o putere de peste 2000 W, termostat reglabil, protectie la supraincalzire si inghet, umidificator si senzor de temperatura.

Radiatoarele cu ulei au o suprafata de schimb mare, fiind o alegere buna pentru incalzirea camerelor mari. In cazul incaperilor mici, cele mai indicate sunt modelele compacte, ce salveaza energie.

Articole similare

What kind of furniture do you choose for designing a small room

Sânziana Iaru

Accesorii inedite pentru baie

Catalina Coca

How to design your attic?

RL online

Lasă un comentariu