Image default
LifeStyle

Rac 4-10 ianuarie

Pentru nativul Rac weekendul este unul cu bucurie, cu intelegere, dar si cu ceva lucruri de facut prin casa ca sa nu spuna cineva ca nu prea puneti umarul la treaba. Ce-i drept este ca nu prea avet chef sa spalati vasele sau sa serviti masa la ora fixa, credeti ca va sta mai bine cu o carte sau un ziar in mana. Fiecare cu gustul lui.

Poate stabiliti un meniu pe care cineva sa-l prepare pentru niste invitati ce vor veni saptamana urmatoare. Incercati un meniu traditional pentru ca rudele dvs. sunt mai neplimbate prin lume si nu apreciaza ciudateniile pe care le faceti. Asa ca o oala cu sarmale, facute de specialistul din familie daca este asa ceva, este mai buna decat nu stiu ce sofisticarie colorata.  Vedeti cand si cum va mai aranjati ca prea aveti numai critici la capitolul look, urmariti daca niste haine va mai incap sau trebuiesc largite ori stramtate. Si cam asa trec cele doua zile libere.

Luni si marti va intereseaza in ce stare se afla serviciul dvs. si cum puteti gestiona treaba de acolo, sa impacati pe toata lumea, adica mai ales pe cei in fata carora nu puteti carti, altfel riscati sa va pierdeti slujba. Aveti si ceva emotii referitor la un eveniment care va trece chiar daca este placut si lasa urme adanci, dar trece. Trebuie sa va prezentati bine si asta nu se prea poate dupa o anumita varsta decat daca urmati sfaturile unui profesionist.

Sigur ca nu veti face asa, dar e bine sa va ganditi de doua ori la asta. Cei tineri pot fi nerabdatori, placuti, radianti si mai ales foarte hotarati in ceea ce vor. Acestia isi pot gasi un loc de munca sau o activitate care sa le rezolve mult problemele sociale si de integrare. Cei in varsta pot ramane singuri prin casa si atunci isi dau seama cat de importante sunt vorbele cele mai neinsemnate impartite cu cineva drag. Alte persoane in saptamana ce vine isi pot gasi un partener de viata, de conversatie, de impartit batranetea, cu unele concesii, evident, fara de care nu se poate.

Daca nu, consolati-va cu ideea ca este foarte bine sa faceti ce vreti si mai ales cand vreti. In saptamana asta obisnuinta are de suferit, trebuie poate sa faceti ceva antrenamente de vointa, dar si fizice, sa va puteti misca mai usor timp indelungat. Exercitiul conversatiei versate si protocolare nu este deloc fara importanta, asa ca trebuie sa fiti convingatori chiar daca vorbiti cu sefii, partenerii de afaceri sau vecinul de palier. Sanatatea este buna, daca nu leneviti in pat si preparati ceva pentru un regim de slabire. Bani nu aveti asa dupa chef.

Citeste Horoscopul saptamanii 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Articole similare

Ziua Unirii la Unirii cu Teatrul Masca

comunicat de presa

LYCON in Romania

casamea.ro

Rama si Nadia sustin campionii la mic dejun

comunicat de presa

Lasă un comentariu