Image default
Amenajari Exterioare Gradinarit

Putere maxima fara curent electric

Cu un motor in 4 timpi pe benzina, avand o putere de 13,2 CP, utilajul de curatat cu inalta presiune RB 402 de la STIHL genereaza un jet de apa cu o presiune de pana la 230 bari si un debit de pana la 1150 l/h. La aceasta presiune, orice urma de mizerie este spulberata instantaneu. Pentru utilajele agricole, pentru vehiculele sau echipamentele din santiere, precum si pentru administrarea domeniului public, puterea lui RB 402 este ideala in indepartarea murdariei persistente din locurile greu accesibile. Utilajul dispune de un furtun de 20 m cu armatura de otel, rulat pe un tambur, si pistoane ceramice.

Sunt situatii in care oricat de puternic ar fi jetul de apa, nu este suficient pentru o curatare eficienta. Atunci este posibila alimentarea lui RB 402 cu apa calda, cu o temperatura de maximum 70 0C. Utilajul are un nivel de accesorizare care il face infailibil in situatiile cele mai dificile. Duza rotativa genereaza un jet de apa concentrat rotitor, cu acoperire mare, iar duza pentru inalta presiune realizeaza un unghi de dispersare de 30 de grade. Un alt accesoriu foarte util, in special pe santiere sau in agricultura, unde nu exista control pe calitatea apei folosite, este filtrul de apa care protejeaza pompa de corpurile straine.

Fie ca lucrati in agricultura, constructii, transporturi sau administrarea domeniului public, un RB 402 de la STIHL are intotdeauna o mare valoare utilitara.

Dotare de serie

Duza pentru jet plat, presiune reglabila;
Duza rotativa;
Furtun de inalta presiune cu insertie metalica;
Pompa cu pistoane ceramice;
Rezervor integrat pentru detergent;
Tambur integrat pentru furtun.

Date tehnice 

Debitul maxim al apei                   1150 l/h
Masa                                      80,0 kg
Lungimea furtunului
de inalta presiune                          20 m
Presiunea de lucru                      10-230 bar
Puterea                                                 9,6 kW
Temperatura maxima de admisie    70 °C

La distribuitorii autorizati STIHL gasiti, de asemenea, informatii si sfaturi utile, dar si service profesionist. Datele lor de contact impreuna cu noutatile de la STIHL se afla pe site-ul www.stihl.ro.

unceste din greu, cu o presiune de lucru foarte mare, peste tot acolo unde se aduna mizerie grosiera – asa poate fi caracterizat utilajul de curatat de inalta presiune STIHL RB 402.

Articole similare

Plantezi acum, te bucuri la primavara

RL online

Cum amenajezi gradina in stil shabby chic

Elena Virlan

Alegerea plantelor in functie de tipul gradinii

Dan Mazilu

Lasă un comentariu