Image default
LifeStyle Retete

Pulpe de pui fragede

Mod de preparare: 
Se spala pulpele, se taie si se cresteaza cu cutitul. Dupa care se condimenteaza si se aseaza individual intr-o bucata de folie, peste fiecare bucata se pune o lingurita de otet si una de ulei, usturoiul taiat feliute si ceapa solzisori. 

La sfarsit se strange ca un saculet folia de aluminiu (fara sa se vada carnea) si se aseaza intr-o tava cu fata in sus.

Se coace la foc potrivit. Spre sfarsit se poate deschide putin folia daca doriti sa fie mai rumena.

Reteta propusa de Nicoleta H

Articole similare

Iti doresti sa ai tenul hidratat in mod natural intreaga zi? APIVITA combina elementele naturii intr-un singur ser, pentru o hidratare in profunzime

casamea.ro

(P) Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

casamea.ro

Golful, un joc al bunelor maniere

Oana Voicu

Lasă un comentariu