Image default
LifeStyle Retete

Pulpa de miel cu rozmarin si cartofi la tava

Ingrediente:

– pulpa de miel fara os: 1,600 kg
– rozmarin proaspat
– cimbru proaspat
– pesmet de paine alba si neagra (mix)
– piper mozaic macinat
– sare si piper
– cartofi noi: 800 g
– untura de porc: 50 g

Mod de preparare:

Pesmetul se amesteca cu rozmarinul, cimbrul tocat marunt si piperul mozaic. Carnea de miel se da prin pesmet, dupa care se prajeste in untura de porc pana se albeste. Se scoate si se pune intr-o tava. In untura strecurata se prajesc cartofii.

Acestia impreuna cu untura se adauga in tava, langa carnea de miel. Se introduc in cuptor aproximativ 20-25 de minute, la 180˚.

Articole similare

Leroy Merlin a lansat noua colecție Deco și Iluminat

casamea

Protectie optima impotriva insectelor

Elena Virlan

Ia atitudine. Schimba lumea cu un tricou!

comunicat de presa

Lasă un comentariu