Image default
LifeStyle Retete

Pui cu legume si anason

Mod de preparare: Vom curata morcovul si telina, le taiem in forma de bastonase de 8-10 cm lungime si le fierbem 10 minute in apa clocotita. Vom unge o folie de aluminiu cu ulei, pe care asezam carnea si legumele fierte doar pe jumatate. Presaram pe deasupra cimbrul si anasonul, adaugăm uleiul si le impachetam in folie.

Friptura cu legumele vor sta la cuptor circa 30 de minute. Dupa acest interval vom desface folia, continutul pachetului va fi asezat pe un platou. Vom asezona cu marar tocat marunt.

 

Reteta propusa de Serban Greti

Articole similare

Top 5 retete cu putine calorii pe care sa le incerci dupa sarbatori

casamea.ro

Ce analize trebuie sa faci inainte si dupa dieta

RL online

Lucrezi mult la birou? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iti mentii sanatatea

casamea.ro

Lasă un comentariu