Image default
LifeStyle

Pufuri sic pentru un decor personalizat

Designerii de interior pun un accent tot mai mare pe reinterpretarea pieselor de mobilier clasice in creatiile lor, astfel incat sa ofere produse cat mai viabile pentru stilurile moderne de amenajare.

Liniile clare si designul minimalist sunt principalele caracteristici ale pufurilor din gama Cora, create de designerul italian Manrico Freda. Chiar daca pastreaza functia si forma variantelor clasice, pufurile Cora se disting prin detaliile discrete, cum ar fi combinatia originala de materiale si culori.

Atragatoare, practice si ecologice, pufurile pot fi integrate in diverse tipuri de amenajari: moderne, minimaliste, futuriste si chiar clasice. Tapiteria acestora este realizata in proportie de 80% din tesatura reciclata, rezistenta la apa, iar topul este din lana naturala. Picioarele masive sunt realizate din lemn de fag. Fiind disponibile in mai multe variante de culori, ai avantajul ca poti alege acel model care sa se integreze perfect in decor.

Pufurile au dimensiunile de 50 x 50 cm si sunt extrem de robuste si versatile. Cu o piesa de mobilier de acest tip poti umple un spatiu liber dintr-o incapere, cum ar fi cel de sub pervaz, de langa pat etc., sau poti completa decorul daca amenajarea este simpla si impersonala.

 

Articole similare

La Jetoane, spălătoria auto self-service se extinde în sistem de franciză

comunicat de presa

Un nou concasor de falci de la Sandvik – QJ341

revista de Unelte si Echipamente

Salata de pui cu aroma de curry si mango

RL online

Lasă un comentariu