Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Proiect de casă practică: P + 1, 73 de mp

Oamenii sunt diferiţi, trăiesc diferit şi au nevoie de case care să corespundă cu stilul lor de viaţă şi nevoile particulare de confort şi funcţionalitate.

Acest proiect de casă a fost gândit ca locuinţă pentru un cuplu tânăr fără copii, care se află la început de drum şi care nu are nevoie de un spaţiu generos pentru a trăi confortabil. De asemenea, poate servi ca locuinţă temporară pentru unul sau doi studenţi.

În ceea ce priveşte compartimentarea spaţiilor interioare, parterul găzduieşte cele două garaje, iar etajul este conceput ca un apartament locuibil. Acesta se compune din: un living spaţios, o bucătărie deschisă, un dormitor cu dulap pentru haine şi debara, precum şi o baie. Tot la etaj, există alte două mari dulapuri şi o cămară supradimensionată care acoperă nevoile de depozitare  într-un spaţiu restrâns. Electrocasnicele tipice spălătoriei (maşina de spălat rufe şi uscătorul) ar putea fi poziţionate în garajul adiacent zonei mecanice.

Pridvorul acoperit şi umbrit este perfect pentru momentele de relaxare cu prietenii. În apropierea acestuia a fost proiectat un şemineu, pentru a le sugera viitorilor proprietari cum îşi pot planifica util spaţiul recreativ din jurul casei.

Prin trăsăturile constructive şi detaliile decorative, acest proiect de casă se pretează şi ca locuinţă practică de ţară.

Detalii tehnice:

Suprafaţă totală: 73,57 mp

Etaje: P + 1

Dormitoare: 1

Băi: 1

Garaje: 2

În galeria foto sunt puse la dispoziţie imagini de interior, schiţe şi planurile casei.

Pentru mai multe informaţii accesează www.architecturaldesigns.com

 

 

 

Articole similare

Echipamente pentru demolare cu jet de apa sub presiune

revista de Unelte si Echipamente

Patru echipamente Terex CC 2800-1 au ridicat un modul de sustinere a unui echipament de forat

revista de Unelte si Echipamente

Caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi geamurile locuintei tale

casamea.ro

Lasă un comentariu