Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Proiect de casa: P + Etaj, 185 mp

Suprafata desfasurata: 185 mp

Regim de inaltime: P + Etaj

Proiectul reprezinta o locuinta de dimensiuni medii, realizata pe doua nivele.

Parterul este conceput ca zona de zi, cu spatiile tehnice aferente, living, bucatarie, birou/dormitor, grupuri sanitare si zona de acces la etaj.

Parterul este deschis la exterior in partea de Sud, pentru a asigura o iluminare generoasa pe timp de zi. Accesul catre gradina se face prin zona de zi (si bucatarie) pentru a fi asigurat un spatiu intim.

Ca si volumetrie, casa este formata din doua volume simple, care, prin rotire, creeaza un joc de umbre. De asemenea, locuinta este functionala din punct de vedere al punctelor cardinale. Asfel, la etaj se gasesc doua dormitoare cu bai aferente, iar prin jucarea volumelor aceste zone de noapte primesc lumina doar dimineata, fiind ferite de prea mult soare in timpul zilei. Dormitoarele sunt simetrice, cu suprafete aproape egale si dotari identice.

Locuinta se preteaza intr-un sit mic, pe un teren ingust, cu acces direct la strada sau drum de servitute. Datorita formei si alcatuirii se poate aseza pe orice teren care poate respecta gabaritul locuintei.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: [email protected]

Web: www.a7arhitectura.com

 

 

Articole similare

Cum inseram movul in locuinta?

designerul tau

Pardosele de exterior

Dan Mazilu

Cat vine la Bauma cu tot ce are mai bun

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu