Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

Proiect de casa moderna: P+E, 127 mp

Toata lumea isi doreste o casa spatioasa in care sa se poata simti excelent alaturi de familie. Azi va prezentam un proiect de casa pe care l-am descrie ca fiind grandios. Si avem argumente pentru asta!

Acest proiect de casa cu parter si etaj are suprafata construita la sol de 127 mp si suprafata totala desfasurata de 254 mp. Trei dormitoare spatioase, patru balcoane, trei bai, un birou, o camera de zi si o bucatarie sunt principalele incaperi care alcatuiesc minunata locuinta.

Parterul

Accesul se face printr-un hol de 11,6 mp din care putem intra in toate camerele. Camera de zi este foarte spatioasa, avand suprafata de 32 mp, ferestre mari si iesire spre curte. Bucataria are suprafata de 22,5 mp, in care este inclus si spatiul de dinning. Ca si camera de zi, bucataria are ferestre mari si usa de acces in curte.

Conform acestui proiect de casa, la parter se mai afla proiectat un spatiu de 17 mp pentru amplasarea biroului. Avand suprafata atat de generoasa, dumneavoastra il puteti transforma oricand intr-un dormitor, la nevoie. O debara de 6,4 mp si o baie utilata de 6 mp reintregesc planul parterului acestui proiect.

Etajul

Planul etajului include trei dormitoare cu suprafete generoase. Primul dormitor are suprafata de 22,6 mp si este cel mai spatios. Acest dormitor ofera acces la o baie proprie de aproape 6 mp dar si la un dressing cu suprafata de 4,4 mp. In plus, dormitorul are si un balcon propriu de 5 mp.

Al doilea dormitor amplasat la etaj are suprafata de aproape 22 mp si este deservit de un dressing de 4,5 mp. Ca si precedentul, acesta are acces la un balcon propriu tot cu suprafata de 5 mp.

Al treilea dormitor este putin mai mic decat celelalte doua, dar la suprafata de aproape 18 mp ramane totusi spatios. Pe langa ferestrele mari si luminoase si acest dormitor are acces la un balcon propriu de 5 mp.

Tot la etaj mai gasim o baie cu suprafata de 6,5 mp, proiectata sa fie prevazuta cu cada mare, vas wc si chiuveta. Al patrulea balcon de 2,7 mp este amplasat in capatul holului.

Cu o arhitectura moderna, o suprafata locuibila impresionanta, camere inalte si spatioase, acest proiect este destinat oamenilor care apreciaza calitatea si dinamismului noului val de arhitecti, care vin cu proiecte indraznete si elegante.

Proiect preluat de pe www.lora.ro

Articole similare

La Prima casa 2 este nevoie de certificat energetic

RL online

Proiect de vanzare – Mileniuim

RL online

Proiect de casă modernă cu 2 dormitoare: P, 112 mp

Elena Virlan

Lasă un comentariu